marihuana march

 2010.05.11. 11:25

bizony, szombaton marihuana marchon voltunk. gondolom nem kell elmagyarázni, hogy miért menetelt a fiatalság...:D

az egész azzal kezdődött, hogy előző este az Dog Pubban voltunk - aminek a neve valójában Ujezd - előző este és megbeszéltük, hogy mi is vonoljunk fel. a baj csak az volt, hogy délben kezdődött a menet és mi 5 körül értünk haza... szerncsére Vojtek felébredt és riasztott mindenkit. bejött a szobámba és a kezembe nyomott egy cigit...:D aztán elindultunk a vencel térre, ahol a fiatalság gyülekezett. itt ízelítőt kaphattunk, hogy milyen is lehet egy valódi vencel téri tüntetés -  68 szelleme ismét visszaköszön. voltak akik ember méretű jointokkal rohangásztak és majdnem mindenkinél volt valami transzparens.

innen gyalogosan közelítettük meg a zizkov nevezetű checkpointot- itt van egy tv torony, ami úgy néz ki mintha a star warsból szetdék volna és arctalan csecsemők másznak rajta - és az eligazítás után megtámadtuk a közelben lébő dombocskát, ahol már komoly erők sorakoztak fel, hogy egy kis nyári fesztiváli feelinget csempésszenek a tavaszi prágába. itt mi is elfoglaltuk a harcállásainkat. a kis fesztivál nagyon hangulatos volt, koncertek, sok ember, ami kell, és mindenféle cuccot lehetett kapni, amiben zöld van... süti - nem jó - sör - nagyon nem jó - jégkrém - elmegy, de szerintem sima fagyi volt zöld ételfestékkel. az egész délutánt itt töltöttük, az idei év egyik legjobb szombatja volt :)

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr861992024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása