and the pilice have been returned

 2010.03.31. 03:18

breaking news!

ma ismét egy hostivar buliban voltunk, most a 7. emeleten. igazából nem volt sok kedvem lemenni, de vasilis meggyőzött, hogy menjünk le, mert van egy üveg bora amit meg akar inni. ok, lementünk. a party nem volt túl nagy, sem túl hangos, de a bajuszos security guy megint felbukkant és mondta hogy csönd legyen, persze senki nem hallgatott rá. vasilis és én elkeztünk beszélgetni arról, hogy mi lesz ha megint jönnek a rendőrök és kidolgoztunk egy szökési tervet. ha megjönnek a rendőrök a folyosó végén lévő tűzlétrán menekülünk (ami egyébként zárva van, mert a padló része, de ki lehet nyitni). ezek után 10 perc sem telt el és megjelntek a rendőrök... vasilis felkiáltott, hogy Police! én meg elkezdtem rohanni ő meg utánam, leugrottunk a 6. emeletre és bekéredzkedtünk a görög lányok szobájába, ahol 1-2 óráig meghúztuk magunkat.

miután visszatértünk megkérdeztük, hogy mi volt és most 3000 korunát kellett fizetniük a többieknek. de állítólag egy russian(! '68) whore hívja ki állandóan a rendőröket. egyszer fel fog kelni a szovjet elnyomás ellen a nép! sose bízz meg egy oroszban!

te tudod hava kell menni, mindig megtalálod a bajt. - Máté

jobb lesz ha egy időre meghúzom magamat... magyarország talán megfelelő lesz

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr631882971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greenonion 2010.03.31. 10:05:47

leszel te még persona non grata, csak a két héttel tévedtem =D péntek hogy lesz?
süti beállítások módosítása