karlovy vary

 2010.06.07. 12:58

tegnap meglátogattuk az oroszországi karlasbad híres fürdő és filmfesztivál városát. sokatoknak nem kell bemutatnom, akik jártak ott tudják hogy milyen szép. tényleg szép város, nagyon kellemes hangulatú, kicsit a francia riviérára emlékeztet. a baj csak az volt, hogy túl meleg volt várost nézni és előző nap senki nem aludt túl sokat mert Kevin és a haverjai randalíroztak a folyosón :) szóval mindenki be volt lassulva.

a becherovka múzeum viszont nagy csalódás volt...az idegenvezető csak végigrohant 15 perc alatt a múzeumon, ami amúgy se volt nagy cucc és aztán megnéztünk egy filmet ami kurva szar volt. az egyetlen jó dolog hogy 50 koronáért 3 felest kaptunk. Vitorral akartunk menni még egy kört de nem akadt más jelentkező, szomorú. azt mondták hogy a normál becherovkából napi 2 pohárral kell inni és soha nem halunk meg, a citromosból meg napi 2 üveggel :D nem normálisak...de a többi íz nem jó. a KV14 túl erős a Cordial meg elmegy.

szóval így telt Karlovy Vary. szerdán valószínű cesky krumlovba és ceske budejovicébe (budwar!) megyünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr502062760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annie Rider 2010.06.07. 19:02:09

Óó, hát a Becherovka múzeumba engednek be embereket? Még sose sikerült bejutni. És mi van ott? Bemutatják, hogy készül a Becher?

McRay 2010.06.08. 16:40:37

@Annie Rider: áá, ilyenekre ne is gondoljatok. van ott néhány hordó meg egy pince meg pár kép és ennyi..

zsomcs 2010.07.25. 18:58:29

Hát srácok! ezt a blogot élmény volt olvasni...köszönöm
süti beállítások módosítása