tavasz és az alien

 2010.03.18. 19:29

ma egészen tavasz volt. pulcsiban lehetett mászkálni és a fél délutánt egy parkban ücsörögve töltöttük. jó volt, örülök, hogy szép az idő :) és ráadásul a mai csehszlovák új-hullámos óránkat törölték, így tovább tudtunk aludni, de ennek ellenére is szörnyű fáradtságot érzek magamban... mondjuk reggel felébredtünk, mert a takaítónő az ajtókat pucolta egy konyhakéssel. kicsit félelmetes volt és olyan hangja, mintha egy alien akart volna rajtunk ütni és kiszürcsölni az agyvelőt a koponyánkból.

tegnap megünnepeltük szent patrikot, de sajnos nem ittunk sem zöld sört sem abszintot. helyette egy pubban voltunk, amit Pub-nak hívnak. ezen a helyen minden asztalnak saját sörcsapja van és az asztalok között verseny van és aki nyer annak nem kell kifizetnie a számlát... jó üzlet. az egyetlen baj a hellyel, hogy hajnali 1kor bezár. jah és nem nyertünk... a csehekkel nem vehetjük fel a versenyt.

még egy fontos infó: ma volt a hostivar menza történelmének egyik legjobb étke - sültkrumpli, sülthús, valamiszósz, mert az mindnere kell és tartár mártás. semmi extra, de itt ez annak számít :D

holnap megyük a staropramen sörözőbe, remélem jó hely. szombaton pedig berlin calling party!

és szomorú vagyok, mert úgy látom, hogy nem nagyon látogatjátok az oldalt, legalábbis a statisztika ezt mutatja. bocsi, hogy ha túl unalmasak vagyunk

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr341850477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pusztaibence 2010.03.19. 01:18:02

héjj,én rendszeresen olvasom a kalandjaitokat,már ne is haragudj.ez úton közlöm,hogy a staropramen gyár sörözője bizony jó hely.úgyhogy jó szórakozást kívánok hozzá!
ja,voltatok már a zsizskov-ban?az egy városrész,csak nem tudom helyesen leírni.

pusztaibence 2010.03.19. 01:30:00

eszembe jutott,hogy régebben kommentálni akartam a müncheni kirándulást is.igen nagy hatást gyakorolt rám az érmegyűjtő pajtásotok,és kis kutatómunka után ráakadtam szeméyazonosságára.fiatalabb korában Marion Cobretti nyomozó elkapta,és egy vaskohó hatalmas kampójára akasztotta az akkoriban még tényleg sorozatgyilkolással foglalkozó Brian 'Albert' Thompson-t.

itt van róla egy kép:

www.filmdope.com/Gallery/ActorsT/17058-3597.jpg

Szundii 2010.03.20. 11:40:47

Egyáltalán nem unalmas: )

norito 2010.03.24. 19:11:28

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Érdekes a blog, tessék írni buzgón!:) Olyannyira, hogy következő kirucc célpontja Csehföld lesz.
Élvezzétek! Blogoljatok!
süti beállítások módosítása