ukulele és harmonika

 2010.04.14. 18:55

ez a hét izgalmasabbnak ígérkezik, mint a múlthét. mindenki visszajött bécsből és most már nem eseménytelen a folyosó. hétfőn el is mentünk a Roxy klubba, ami nem annyira jó hely, de csak ez volt ingyenes. de indulás előtt még megittunk néhány kör pálinkát a lányokkal, amit még otthonról hoztak. szóval jól szórakoztunk :) és sikerült megkoronázni az estét azzal, hogy a mekiből eltulajdonítuttunk egy ülőpárnát. jól fog az jönni a folyosópartykon :D

tegnap éjszaka Prága macskaköves utcáit járva felfedeztünk egy érdekes bárt. a hely hangulatos pácolt fabútorokkal van berendezve és meglepően nagy. van egy pincerésze is, ahol könnyű eltévedni, egy kicsit olyan, mint egy labirintus vagy egy borospince. az árak nem a legolcsóbbak, középkategória, de egy eddig számunkra ismeretlen barnasört vernek csapra: a Mastert, az íze kicsit kávés, de mégis édes.

de a legjobb dolog ezen a helyen az ukuleléző és harmonikázó amerikaiak voltak. egész este játszottak, később oda is mentünk hozzájuk, hogy játszanak még és mi is beszálltunk énekelni. mondjuk sokszor nem tudtuk a szöveget, de néhány bob dylan és bob marley azért ment :)

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr961921446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McRay 2010.04.15. 15:39:45

@Greenonion: Master, kihagytam egy betűt, azért a barna Mister nem hiszem hogy túl finom lehet :D
süti beállítások módosítása