hangover

 2010.06.04. 11:33

elsőnek egy rövid beszámolót kell adnom a pesti túráról. mindenki nagyon élvezte de a legjobb dolog a vár volt, mást nem is igazán sikerült meglátogatni...:D szóval felmentünk a várba ahol éppen fröccs fesztivál volt, amire persze mi is beneveztünk és megittunk jócsomó fröccsöt. Mario Branco és én részt vettünk a lopóversenyben, Mario nem volt túl ügyes, mert szétlocsolt mindent borral :D közpen pedig Roberto beüvöltötte a mikrofonba portugálul hogy fasz.

Fodaaasss!

 innen kezdődtek a kalandok. először mindenkit lefröcsköltünk szódásüveggel és aztán nekivágtunk a várnak ahol összefutottunk két kanadai bácsival :D

did you fight in the second world war? - Zsolt

yes, I did, but I don't remember you from there.. - a bácsi

utána meg két sráccal akik gitároztak, bob dylant énekeltünk velük. szóval viccesen telt a nap és az este többi része is.

 

ez a hét szörnyű volt itt, nem voltunk sehol csak itt a koliban. de legalább sikerült megélnünk erasmusos életünk legdurvább estéjét... azzal kezdődött hogy vettünk egy rakás rumot hogy fel tudjuk szabadítani kubát amit végülis majdnem elértünk. 5 ember hány ebből 3 portugál, 1 német és 1 lengyel. továbbá Branco széttörte a szobájában wc-t és valahol elhagyta az alsógalyáját... a legdurvább az hogy senki nem emlékszik semmire, totál mint a másnaposokban. lehet hogy valalahol van egy tigris meg egy kisbab. de Tomek szerint a zászlórúdon kéne keresni a boxert :D sajnos nincsenek fotók :'( és magolkottunk a részegségi skálát is.

1. wasted

2. destroyed

3. fucked-up

4. totally fucked-up

5. na shledanou (ez a visztlát csehül)

6. ... - erről jobb ha nem beszélünk :D

7. dekuje moc (köszönöm szépen, és ez akkor van ha hánysz)

de jó dolog, hogy az oroszokkal jóban lettünk, kiderült hogy jóarcok. az orosz tom&jerry-ről beszélgettünk velük

Nu Pogadi! (el foglak kapni)

kikapcsolódásnak nézzétek meg Natasha kedvencét :D www.youtube.com/watch

a hétvégén meglátogatjuk Karlovy Varyt

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr802055772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása