Nadrazi/Nadrazi

 2010.04.16. 16:49

ma egy remek délutánt töltöttünk a koli előtti parkban. reggel megírtam az esszém, aztán lementünk vasilishez, dumáltunk, belenéztünk a boratba meg a félelem és reszketés las vegasba. utána kimentünk a parkba, cigiztünk, fociztunk, fűbenfekve sorfalat építettünk. talán veszünk a vizipipát :) most értünk vissza az albertből, ahol napszemüveget hordtunk, mert jobban láttuk így :D és most készülünk beatrice partyjára.

de mielőtt elmegyek el kell meséljem a csütörtök esti kalandunkat... ott kezdődött az egész, hogy el akartunk meni bulizni a blind eye nevű rock-pubba, öten jelentkeztünk önként (roberto, branko, george, vojtek és én), hogy mi majd később megyünk a többiek után de nyilván lekéstünk az utsó villamost és éjszakaival kellett menni. persze rosszra szálltunk és a sofőr se segített, szóval legalább 3 féle villamost kipróbáltunk és legalább egy tucat emberrel beszéltünk :)mire elkeveredtünk a város egyik szegletébe amit senki nem ismert. minden helyet nadrazi-nak vagy namesti-nek hívnak.

Nadrazi/Nadrazi.....Namesti/Nadrazi.....Namesti???? CHANGE NADRAZI!!!!!!!

megkérdeztünk egy pasit, hogy merre menjünk de ő csak oroszul és németül tudott, meg persze csehül de nem akart vojtekkel beszélni aki lengyel és tud csehül. végülis találtunk egy villamost, amivel elkeveredtünk a pub közelébe, de nem tudtuk pontosan hogy hol van. egy csomó boltba bementünk megkérdezni, de mindenki mást mondott, közben persze mókáztunk és söröztünk. szóval jól éreztük magunkat :D végülis meglett a hely, miután megállítottam egy pizzával mászkáló amcsit. tehát az utazásunk 3 órátt(!) vett igénybe és nagyon kifáradtunk... bementünk a helyre, a társaság fele már rég lelépett és a többiek rögtön elaludtak, brankó csak egy kamikáze után én meg szarul lettem... ez az este nagyon elbaszottra sikeredett, de élveztem a nagy részét, vicces volt :D

KAMIKAZE...Branco...KAMIKAZE!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr321927229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása