megjöttünk

 2010.04.10. 20:37

hát igen, lassan 1 hete már, hogy újra itt vagyunk szeretett kolinkban. ez a hét izgalmak nélkül telt el. semmi érdekes nem történt, nem jöttek rendőrök sem :) és majdnem mindenki szereti a túró rudit meg a negrót :D Natalia is megérkezett lengyelhonból és hozott megával mindenféle jót. Máté kapott egy üveg mézbort én pedig egy üveg wyborova lemon vodkát. aztán másnap Nasa csinált egy lengyel vacsorát, leves, valami töltöttkáposzta-féleség és rengeteg házihús tormával :D utána meg végre meglátogattuk a lucerna klubbot, ami nagyon jó kis hely. 2 szintes és lent van egy óriási tánctér és még a zene is jó volt, nem is volt túl sok ember és a legjobb, hogy megint találkoztam a gyönyörű izlandi lánnyal :) de megint nem sikerült :( igaz történet.

ez a hétvégée elég unalmasnak ígérkezik. szombat fél 9 van és nem történik semmi, Máté elment megnézni a controllt Nasaval és Alessandrával. de ezen kívül semmi, a folyosó üres, mert mindenki elment bécsbe. elég lehangoló...

annak viszont nagyon örülök, hogy a végre itt van az igazi tavasz. sokat süt a nap és megleg van. de ma mondjuk kicsit szeles és esős volt, remélem nem marad így.

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr781910464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása