szülinapok és ciccolina

 2010.05.03. 15:26

utól kell érnem magam, a hétvégén nem volt sok időm blogolni, annyi mindent csináltunk; itt voltak Roziék és várostnéztünk. de először Máté és Bibi szülinapjáról kell beszámolnunk. 

Máté szülinapja eredetileg Berlinben telt és sikerült egy nagyon őrült estével "emlékezetessé" tenni. de a többiek is fel akarták köszönteni, így hétfőn sikerült meglepni. a lányok beállítottak egy tortával és szépen elénekeltük amit kell, utána meg folyosóparty. szegény Mátét nem hagytuk szakdogát írni... a srácokkal meg becherovkát ajándékoztunk neki és kipróbáltunk egy új itlat: a becherovka tonicot. nagyon jó cucc, ne hagyjátok ki, jobb mint az A-koktél és a barackbarack!

Bibi szülinapja másnap volt és hasonlóan vidáman telt. a legviccesebb az volt, hogy kapott egy kis rózsaszín malacot, amit be lehet kapcsolni és akkor elkezd mászni és röfögni és nagyon vicces :D ciccolinának neveztük el, ha már úgyis olyan híres ezen a folyosón :D

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr891971371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása