camporella

 2010.04.05. 13:01

úgy érzem, hogy írnom kell a többiek budapesti élményeiről.

a városnézős rész annyira nem érdekes, mindenki le volt nyűgözve, hogy milyen szép hely ez a bp. a legfontosabb részeket megnéztük, első nap buda, második (hangover-day) nap sziget, harmadik pest. de talán legjobban a vásárcsarnok tetszett mindenkinek, ahol mindenféle magyaros életelt ki tudtak próbálni. nah meg a váci utca

az éjszakai élmények sokkal viccesebbek. az első nap az akácfában voltunk, ahol kipróbálták a macifröccsöt és az összesféle ízű páleszt, ráadásul éppen akciós volt. a kedves néni aki a puharakat szedi össze meg nagyon mérges volt ránk, mert a többiek bementek a személyzeti wc-be, és a nő kitalálta, hogy összetörték az ajtót, szerencsére nem lett belőle semmi. 20 perc múlva megjelent egy asztalos, aki megszerelte az ajtót egy elképesztő méretű kalapáccsal. :D ezek után elindultunk a corvinra, de útközben megálltunk lángososzni és durbincsozni... a kevertet - angol nevén 'mixture' - már kevésbé bírták, de megitták, sőt vinni is akarnak belőle haza (ha minden rosszra fordul remek megoldás), mint a többi piából. persze a napiszarra készültek pózolj csövessel képek :D a corvintetőre lifttel mentünk, ami igen szürreális élmény volt... az este végül a szódában végződött. Imke bevetette 'fárasztó német humorát' és a pulira meg az arany ászok szlogenjére kitalált angolosítást.

the hungarian dog = dog marley

SÖröm = don't worry beer happy

másnap a többieknek elég  másnaposak voltak, ezért mentünk a szigetre. este pedig az oportóba... ez a hely igazán tetszett a többieknk. a falon lévő újságokat olvasgatták az olaszok, mert olaszul volt egy pár. és viccesnek találták a kis lenin fejet meg az úttörő cuccokat :D de ez az este nem volt olyan durva mint az előző, semmi izgis nem történt.

de a bp-túra szlogenje a 'camporrella'. ez egy olasz szó és annyit jelent, hogy a semmi közepére vagy az erdőbe kimenni baszni. ez a kifejezés akkor vetődött fel, amikor a szigeten sétáltunk a fák között. ezek után folyton vissza-visszatért. az olaszok elmagyarázták, hogy ez azért szükséges és jó dolog, mert ha együtt laksz a szüleiddel akkor máshogy nem tudod megoldani. Sanna, a finn lány teljesen ki volt akadva ezen, hogy ő 22 évet élt és nem tudta hogy mi folyik olszországban. persze hallottunk szaftos sztorikat is... és egy smart is megfeleő erre, sőt tudod használni az alkatrészeit... :D de az olaszok azzal végekeztek, hogy a állatok mindig camporellára mennek :)

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr281896002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása