végkimerülés

 2010.02.24. 12:29

ma elhatároztuk zsolttal, hogy megtartjuk az első pihenőnapot. vagy -reméhetőleg- nem fogunk inni csak forró teát és nem fogunk elmenni partizni sehová. 10 napon keresztül minden este ittunk, több brutál parti is volt. de pénteken ismét lesz házibuli Imke, a német lány lakásán, addig pihenünk. remélem.

nagyon fura hely ez a hostivar egy magyar koli után. itt mindenki kedves (jó, a szlovák gyerek nem), barátságos és segítőkész. emberek a folyosón basszák el az idejüket, leállnak veled beszélgetni, néhány szoba ajtaja tárva-nyitva. szép és megható.

tegnap volt natalia, a lengyel lány szülinapja (tőlen polish flag-et kapott a szülinapjára, ami egy felespohár félig málnaszörppel, arra pedig óvatosan vodka ráöntve, hogy a kettő ne keveredjen össze) az anna bárban, ahol persze ismét szóba kerültek a nemzeti dolgok. íme egy rövidke szösszenet:

zsolt: we have no mountains.

máté: the whole country is almost flat.

joel: so you can see far. you can see budapest from everywhere!

igen-igen, természetesen a svéd gyerek beszólásáról van szó. mesélte, hogy otthon volt néhány stand-up comedy előadása, kettő fenn is van youtube-on. igaz, hogy svéd nyelven nevetteti közönségét, de szerintem még így is élvezetes.

https://www.youtube.com/watch?v=dx7ko9EJwtY

mindenkinek tetszik zsolt vicces, lugosi-féle akcetusa. valaki olasz akcentusnak hitte. jeah.

vasárnap megyünk pilzenbe sörfőzdét látogatni, de hétfőre kel írnunk egy háromoldalas esszét egy szlovák filmről, jan kadár rendezte az angol címe shop in the main street, nem tudom h pontosan mi magyarul.

mindenkit továbbra is szeretünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr731786427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annie Rider 2010.02.24. 14:13:45

Hehe, törzshely lesz az Anna Bar? :D Nagyon vicces figura ez a Joel, belenéztem a stand-upba, nem szeretné feliratozni? :)

Ha már pihenés: holnap lesz az international skip school day, ugye tudjátok? :3

További közösségépítésnek a piától megfáradt gyomrúaknak ajánlom a csípős kínai/koreai ramen evést, főleg lányokkal. >:D

McRay 2010.02.24. 18:13:10

én nem érzem úgy magam, hogy kimerültem volna, az elemek töltöttsége megfelelő :D
süti beállítások módosítása