dog-pub

 2010.03.29. 17:01

a múlt hét nem volt túl izgalmas de azért történtek velünk érdekes dolgok. ezen a héten teljesen magamévá tettem a dél-európai életformát: ha lehet későn kelek, 9-10 körül vacsorázok és 11 után kezdünk el készülődni a partyra. a péntek este is hasonlóan telt. készülődtem a szobában, amikor is megjelent a siberian-sunshine-guy, akiről már hallhattatok :) egyébként ma láttam az igazolványát a recepción, biztos részegen elhagyta. 1 óra körül indultunk el a városba Vasilis-szel, Robertoval és a portugálokkal, hogy megnézzük a a dog-pubot, aminek valami klub újezd a neve. ez egy olyan hely, ami tele van kutyákkal. szóval elindultunk és a villamoson találkoztunk egy totál részeg exjazzénekessel, aki harmonikázott és dobolt és a trombita hangját utánozta, mintha egy kusturica moziból lépett volna ki a fickó :) aztán megérkeztünk a bárba, ahol sajnos egy darab kutya nem volt :( helyette viszont láttunk kokaint szívó emberkéket - azt vártuk, hogy mikor alakulnak át kutyává. és hajnal 7ig filmekről beszélgettünk. úgy éreztem magam mintha egy filmben lettünk volna.

hogy teljes legyen a rossz bulik hete szombaton házibuliba mentünk, de amikor megérkeztünk vége lett, mindenki az utcán állt, pedig csak fél 12 volt. ki akarták hívni a rendőrséget, mert hangosak voltak. utána meg elmentünk a vagonba, again...

tegnap semmi érdekes nem történt, esszét írtunk. az egyetlen vicces dolog ciccolina volt. Roberto nem akarta elhinni, hogy a parlament tagja, és ezért megnéztük wikipédián és a zöld-párt tagja - szereti a természetet :D és kiderült, hogy ő énekes is. Muscolo Rosso az egyik és szerintem az egyetlen dalának a címe, a cím azt jelenti, hogy "vörös fasz", Roberto lefordította nekünk, gondolom nem szükséges leírnom :D de hallgassatok bele, kegyetlenül ergya

https://www.youtube.com/watch?v=d8kbQ_fgV7c

és készüljetek az érkezésünkre - pénteken már otthon leszünk. hozzuk a svéd huszárt, olaszokat, görögöket és a német Imkét. aki szeretne velünk jönni várost nézni az csatlakozhat, de partyzni kötelező jönni még vasárnap is! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr31878153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DanielAlves 2010.03.29. 21:15:49

Akkor melyik nap lesz party ? péntek vagy szombat ? vagy mindekttő ? :D vagy vasárnap is ? :D

McRay 2010.03.30. 19:33:18

@DanielAlves: pénteken tarantino.party, a többi napon meg csak random party :D
süti beállítások módosítása