on-line

 2010.02.16. 16:58

biztos szomorúak vagytok amiért nem írtunk eddig, hát mi is, már most  sok mindenről tudnánk írni, de idáig nem volt netünk. néha volt wifi, de csak fél percekre működött. most éppen a recepción ülünk mert csak itt van rendes wifi. a szobában csak fizetőssel lehet netezni, lehúzós csehek!

a buszút nem volt túl izgalmas, husszú volt és szar filmeket néztünk. ide a koliba taxival jöttünk, máshogy nem bírtuk el az indokolatlanul sok cuccunkat. a koli… hát jobbat vártam, nem kurva szar de így is kegyetlenül ergya, Máté szerint olyan, mint a tétnyi koli. a lift nem működött a hétvégén, de szerencsénk volt, mert amikor megjüttönk még jó volt, fel tudtuk vinni a táskákat, de miközben pakolzunk ki lehívták, a cuccok le, én utánuk, mire leértem a földszintre már elindult vissza – tipikus – aztán visszarohantam a 8, emeletre. a szoba egész kellemes, de a fürdő…  bitangpusztulatosan fostos. rohad a fal, penészes a függöny és padlószönyeg van a földön. ezt nem tűrhettük így felkerekedtünk és vettünk domesztoszt és egy új zuhanyfüggönyt. így már egész élhető. és van egy bathroom-monsterünk is, Sándornak neveztük el, és a falban lakik, mert ő egy ventilátor. szegény nagyon öreg már és mindig mororg ha bekapcsoljuk, de inkább nem zargatjuk, nehogy megtámadjon minket :D

a folyosó többi lakója jóarc. van itt mindenféle náció, de egyik se nagyon bírja a házi pálinkát, kivéve egy finn lányt, aki szerint gyenge! :D egy spanyol srác folyton a folyosón kolbászol és cigizik és közben mindenkivel leáll beszélgetni, vannak ilyen vicces dolgok. a nevemet senki nem tudja kimondani, legtöbbször azt hiszik hogy francia vagyok, de erről majd a kollégám.

 

 

 

 

 

 

 

a német lány találkozik a pálinkával

eddig minden este söröztünk, milliomosok leszünk ha visszaváltjuk az üvegeket, és aztán abból még több sört veszünk. úgy tűnik megint mi leszünk a kemény mag. tegnap volt az első erasmus ismerkedős este, elég sokan, de végül csak páran maradtunk (németek, finnek, a svéd Joel - aki szerint a magyarok nem jók a sportban :) - és persze mi), mindenki kikopott.

megpróbálunk minnél többször minnél többet írni

 

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr181763718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fmate 2010.02.16. 17:16:19

pontosítanék: Sándor nem ventillátor, hanem szagelszívó. és a német lányoknál is morog, ők wolfgangnak nevezték el (persze csak azután h mi elneveztük a sajátunkat)

Annie Rider 2010.02.16. 22:22:25

Így látatlanba is beleestem Sándorba. :)

sofiedee 2010.02.17. 08:02:59

új zuhanyfüggöny? :D Nem csalódtam, fiúk :)))
Sándor-Wolfgang rocks!!!
süti beállítások módosítása