a kis söröző - Bernard

 2010.02.21. 12:38

tegnap találtuk ez a kis kocsmást, sajnos a nevére nem emlékszem, de ezt pótolni fogom később, de eredetileg istállóként üzemelt :) a hely egy sarokkal lejjebb van, mint az annabar, a károly híd közelében. a hangulatos macskaköves utcácskában zöld cégér invitálja befelé a sörözni vágyókat. belépve a helyre rögtön elragad minket a cseh kiskocsmák hangulatos világa. a helyiség bal oldalán találjuk a söntést, ahol ízletes Bernardt barna/világos sört csapolnak, a falon sorakoznak a különböző italok, még egy swéd cidert is találtunk. vele szembe pedig 4-5 asztal, ahol cseh törzsvedégek is sörözgetnék és társasjátékoznak. az asztalok szépen faragott fából vannak, a kilöttyintett sör szép ragyogást kölcsönzött neki az idők során. a helynek tényleg van egy atmoszférája. a sör nagyon finom, kellően hideg, nem vizes és olcssó, ahhoz képest, hogy a belvárosban van: egy sör&becherovka kombót 65 koronából megúsztunk, ami még itthon is elég verhetetlennek számít. de megkostoltunk valami másik cseh cuccot is, ami olyan volt mint a pálinka, de sokkal gyengébb. az egység egyébként salátabárként is üzemel, kajálni is lehet mindenféle dolgokat. erre a helyre feltétlen vissza fogunk térni!

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr151777860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annie Rider 2010.02.21. 23:07:24

Ó, az AnnaBart is próbáljátok ki, ha még nem (? eddig nem olvastam)! :) Az is hasonló kajás-piás hely, talán kevésbé kiskocsma fíling.

sofiedee 2010.02.22. 13:42:28

cider <3
AnnaBar tényleg nagyon jó... :)
süti beállítások módosítása