all that you can't leave behind

 2010.02.12. 23:55

ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek - annak is aki el tudott jönni és annak is aki nem - a búcsúztatást, jól esett, hogy ennyien voltatok, mondjuk tudom, hogy nem miattam :) külön köszönetet kell mondanom a blog marketingmenedzserének, Dodienak az olvasóbrigád verbuválásáért, remélem rekordokat fogunk dönteni :D.  és a remek kis társalgási kalauz egészen zseniális! hehehe :D

- Elvtárs = Soudruh

- A Merre lakom?-ot tanuld meg csehül!

tegnap hajnalban Janicsárral vártuk a buszt és igazoltattak minket a rendőrök, pedig csak békésen várakoztunk. azt mondom elég jól kezdődik! vagy ennyire rosszarcúak lennénk...?

hát bepakoltam. biztos itthon marad valami, de az unicum meg a pálinka már biztosan nem. és végül nem tudtam leküzdeni a kéztetést, megvettem a Csehorság sörmentént, valamire azért csak jó lesz, ha mást nem a buszon nem unatkozom majd, amíg Máté ideoktrojálja első bejegyzését. már csak pár óra és indul a busz...

...travel suit up!

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr451753685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DanielAlves 2010.02.13. 12:15:36

Dehogynem, miattad mentünk :D Korrekt kis este volt, azt el is felejtettem veled megosztani, hogy szereztem az éjszakairól bkv-s táblát :D.
Ha odaértek a kolihoz, akkor várunk egy élménybeszámolót, reméljük nem egy patkányszállodátok lesz :D

DodiE 2010.02.15. 09:36:38

a marketingmenedzser köszöni :)))
milyen az ott-lét?

McRay 2010.02.16. 17:16:35

@DodiE: de nem végzed elég jól a munkád, mert még mindig nincs meg az 50 ember :D

DodiE 2010.02.16. 23:16:42

@McRay: köszönetet nem szabad visszavonni :D
majd meglesz..
(holnaptól hirdetjük a filmhun - írjatok szakmai dolgokat is ;)))
süti beállítások módosítása