amerikaiak, pffff

 2010.03.05. 12:30

kedden végleg kiderült, hogy az amerikaiaknak nincs humorérzékük. search for identity órán néztük a szigorúan ellenőrzött vonatokat. hát, aki azon nem nem nevet, az egy kőszobor, vagy nem tudom micsoda. és természetesen a legviccesebb részeknél csak a német és a szlovén lány, a tanár, meg persze mi nevettünk, de nagyon hangosan. a sok amcsi meg ült, mint egy kuka, néha el-elmosolyintották magukat, hát ennyi. 

és egy cseh adalék a filmhez, ami nem tudtunk: a tanár néni mondta, hogy a főszereplő Milos Hrma családi neve a régi cseh nyelvben fanszőrzetet jelent. jeah. persze a fanszőrzet szót is angolul mondta, a német lány, Imke pedig rákérdezett, hogy mit jelent a szó (hát igen, nem az aktív szókincsünk része) és a tanár néni egyem a szívét olyan kedvesen körülírta, nagyon vicces volt, kb együtt röhögtünk. persze az amerikaiak most sem.

tegnap voltunk egy nagyon ratyi partiban: elvileg kéthetente szerveznek ilyen nemzetek csatáját, tegnap volt az első, tökre vártuk mert csehország meg szlovákia "csaptak össze" de csak annyi volt h levetítettek két bűnrossz videót (csak állóképek, menő zene, feliratok) és a végén szavazni kellett. el jöttünk utána, mert még a zene is rossz volt. miért akarnak arra kényszeríteni minket, hogy minden partiban rnb-re táncikáljunk??? két hét múlva németország vs lengyelország lesz. természetesen magyarországot kifelejtették a programból (biztos a szlovákok fúrták meg :)

de tegnap kaptam egy jóhelytippet: elvileg a cross nevű szórakázóhelyen a másik hárombetűset, a dnb-t jáccák. nicsak! zsolt meg ma este münchenben biztos vmi atom menő helyen egy fergeteg pariban fog részt venni. oda mentek el joellel meg benivel a német sráccal.

nah zárom soraimat, kimegyek kata elé a buszállomásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr551811210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pusztaibence 2010.03.07. 11:00:46

..pedig a szigorúan ellenőrzött vonatok még azok közt az európai filmek között volt,amik kifejezetten nagy hatást gyakoroltak a hollywoodi reneszánszra.meg a tavaly marienbedben is.de biztos jól szórakoztak,csak ők tudják moderálni magukat.
na,aztán nem túlzásba vinni a földi javakat!
süti beállítások módosítása