polish flag

 2010.02.27. 11:25

a tegnap este Imkénél jól sikerült. nem volt semmi durvulás, csak iszogattunk. a polish flag mindenki kedvence lett, mindenki kipróbálta és megfogadta, hogy otthon is terjeszti ezt a remek italt. a baj csak az volt, hogy a vodka amit ittunk kegyetlenül ergya volt - nem tudom miért, de a cimkén egy magyar huszár volt. úgy látszik a csehek a rossz dolgokna azt a nvet adják hogy klasik - klasik vodka, klasik sör :)

végre találkoztam egy német sráccal, Benny-vel, aki ismeri a berlin callingot és szereti is. el is határoztuk Joellel, hogy kibővítjük Dinamikus Duónkat egy Triumvirátussá, és hárman utazunk el drezdába a jövő hétvégén.

tegnap a finnek meccseztek az amcsik ellen. mi persze a finneknek szurkoltunk, de sajnos kikaptak. karri és a többi finn szomorú volt, nem is maradtak sokáig, inkább hazamentek.

az egyik némat lány lerajzolta szretett kolinkat egy budweiser-es(!) táblára. a nap most is ilyen gyönyörűen süt le ránk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr731794361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

piller.moni 2010.02.27. 17:19:53

látom a 318-asban lakik a BŰN :))
süti beállítások módosítása