van net!!!!!!!!!!!!!!!!

 2010.02.16. 17:12

eddigi ismeretségünk a nemzeti sztereotípiák lerombolásának jegyébel telt: van egy skót lány, Katie, akinek nincs skót akcentusa, van egy finn lány, Hanna, aki állandóan fázik és van egy német lány, Bianca, aki egy picit szétszórt és rendetlen. és a görög lány Katarina megkérdezte, hogy mi egy pár vagyunk-e a zsolttal, ez nem tartozik a sztereotípiákhoz, de vicces.

és ami még lényeges: zsolt nevét senki se tudja kimondani, hallottunk már számtalan verziót: zsoel, dzsoel, dzsordzs, zsoll, az én nevem persze mindenkinek megy azonnal.

undorítóan sok sört ttunk eddig, de jó partira sajnos még nem akadt példa. tegnap este volt a nagy erasmus after-registration összeborulás, de a pubban összegyűlt kb ötven emberből csak kb nyolc vonult tovább egy tánczos-zenés mulatóhelyre éjféltájban. mi természetesen köztük voltunk :? (magyarbajuszos szmájli egyik fele)

ott viszont csak szar árenbí ment, persze az őrült svédsrácnak Joelnek mindegy volt (habitusa alapján sztem még sokat fogunk róla írni) én annyira unatkoztam h azon kaptam h Annával, a finn lánnyal beszélgetek a szocialista oroszország Szkhüllája és a kapitalista svédország Kharübdisze között vergődő Finnország aktuális politikai helyzetéről. oh jeah!

Jana és Bianca német lányok kevésbé szeretik a pálinkát. Marika, a harmadik finn lány viszont kifejezetten ízletesnek találta.

üdvözlünk és szeretünk mindenkit.

olvassatok minket sokan h később hirdetéseket is tehessünk ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://140nappraga.blog.hu/api/trackback/id/tr251763764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DodiE 2010.02.16. 23:07:30

"magyar bajusz szmájli egyik fele": like :D

sofiedee 2010.02.17. 08:07:23

ezt a sztereotípiák lerombolását még folytassátok, szerintem egész sorozat lesz :D képet magatokról iiiis! <3
süti beállítások módosítása